Video Cluj: TRAGIC! Și-a lovit soția cu mașina apoi a intrat într-un zid

Updated on decembrie 17, 2016 Vineri seara, un bărvat din localitatea Aghireșu Fabrici (Cluj) și-a pierdut mințile și a dat cu mașina peste soția cu care se afla în divorț, după care, cu același autovehicul, s-a sinucis intrând într-o țeavă de gaz și un zid. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital.

Dana, de 40 de ani, și Iuliu, de 42 de ani, erau căsătoriți de 19 ani și împreună aveau o fetiță în vârstă de 10 ani, scrie ziarulclujean.ro și preluat de romaniatv.net. De ceva timp, femeia a intentat divorț, iar soțul ei nu s-a putut obișnui cu gândul că va fi părăsit. Pe data de 19 ianuarie 2017, magistrații au dat ultimul termen pentru divorț, cel final. Nu a mai așteptat! Vineri seara, Iuliu și-a pus în aplicare planul diabolic.

Video Cluj: TRAGIC! Și-a lovit soția cu mașina apoi a intrat într-un zid 1

Bărbatul a luat mașina și a așteptat ca soția lui să iasă din curte. În acel moment de nebunie, el a călcat pedala de accelerație și a dat cu autoturismul peste soție. Femeia accidentată a căzut ca secerată la pământ, într-o baltă de sânge. Iuliu și-a continuat drumul câteva sute de metri, iar la ieșire din localitatea Aghireșu Fabrici a intrat, spun anchetatorii, intenționat, într-un zid și o țeavă de gaz. La puține momente după impact, Iuliu a decedat.

Dana a fost accidentată grav, fiind transportată la spital cu picioarele rupte și este în stare de semiconștiență.

Criminaliști, polițiști și un procuror s-au deplasat la Aghireșu Fabrici. Anchetatorii au făcut cercetarea la locul unde a fost lovită femeia, dar și la locul unde bărbatul a decedat.

„La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 20:40, pe raza localităţii Aghireșu-Fabrici s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 42 de ani, din Aghireșu Fabrici, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, a pătruns pe trotuar şi a rănit grav o femeie, de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior impactului, bărbatul şi-a continuat deplasarea pe DJ 108 C, a intrat pe sensul opus de mers, a avariat o ţeavă de gaz, după care a intrat frontal în gardul unui imobil.

În urma coliziunii, bărbatul a decedat.
Vezi aici Video postat de Ziarul Clujean pe Youtube.com:

În continuare se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj cu privire la modul de producere al accidentului rutier”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

error: Content is protected !!