(Video) Cluj: Controlor CTP acuzat că a bătut un călător. “Ai bilet mă?”

Updated on decembrie 10, 2016 Un clujean acuză că a fost lovit și sechestrat de un controlor CTP deoarece nu le-a plăcut ora la care s-a activat biletul cunpărat prin sms.

Pe Facebook, Paul Vălean, a postat un video cu mesajul: „ȘOCANT! (sau poate nu chiar atât de bulversant deoarece suntem cu toții obișnuiți cu modalitatea de control din mijloacele de transport în comun din România noastră)15027527_1160550794033744_1529407100297535383_n

Astăzi undeva în jurul orei 21:16, un homo erectus, vechi absolvent al învățământului preșcolar, prag peste care nu a putut să treacă, ce a prins un colțișor de putere prin postul de “Controlor #CTP Cluj-Napoca”, a bulversat liniștea şi pacea tuturor călătorilor oropsiți din autobuzul cu numărul 6 rostindu-și lozinca precum un pui de ciclop fericit in Ajunul Crăciunului: “Ai bilet mă?”

 

Până să scot telefonul, ca să îi arăt biletul electronic, în capul gorilei cei 2 neuroni singuratici începură să se certe, creând neplăceri la exterior. Deoarece ora la care am trimis mesajul pentru activarea biletului (21:14) nu s-a ridicat standardelor lui, a recurs la cel de-al doilea slogan, cel cu care toți controlorii au vise umede: “Fac proces verbal sau dai 35 de lei?”, în capul lui rugându-se să nu aleg prima variantă pentru că nu știe ce-i aia.

Am avut vaga impresie că își înțelege limba maternă când am încercat să îi spun că nu are niciun motiv să îmi dea amendă, pentru ca eu aveam confirmarea activării biletului pe ecran în momentul controlării. După ce psihicul i-a cedat, a început să-și folosească fizicul, privându-mă de libertate când a văzut că eu intenționam să cobor din autobuz.

După ce-am încercat să îi trec pe sub mână, i-a sărit muștarul și m-a împins, amenințându-mă numai cu vorbe de primă speță, transmise din generație în generație, dezvăluindu-și tezaurul intelectual.

Întrucât agresarea verbală nu i-a satisfăcut pe deplin nevoile primordiale, cei doi neuroni au fost antrenați de o secvență retrospectivă din copilărie, indicându-i speciei in cauză să mă bruscheze și să mă lovească.

Vezi aici Video:

În videos aveți atașat un scurt documentar unde veți savura habitatul natural al speciei (Augustin Mureşan) anterior descrise”.

error: Content is protected !!