(Video) Accident Cluj: O familie cu 4 copii aproape să cadă în Someș după ce au lovit o mașină care se învârtea în curbă

Updated on decembrie 26, 2016 O familie cu 4 copii și-a petrecut seara de Ajun la spitalul de Urgențe după ce mașina în care se aflau a lovit un autoturism care se învârtea în curbă. Au fost aproape să cadă cu mașina în râul Someș, în urma unui accident de circulație care a avut loc la intrare în localitatea Mănăstirea, lângă Dej.

Accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism de teren care se îndrepta dinspre Dej spre Mica. Acesta a derapat în curbă pe carosabilul necurățat, mașina s-a rotit în mijlocul drumului fiind lovită în lateral dreapta de un alt autoturism care circula regulamentar spre Dej, informează someseanul.ro.

(Video) Accident Cluj: O familie cu 4 copii aproape să cadă în Someș după ce au lovit o mașină care se învârtea în curbă 1

În cea de-a doua mașină se aflau șase persoane, doi soți și patru copii ai acestora, care au scăpat ca prin minune, autoturismul acestora oprindu-se la câțiva centimetri de balustrada podului. Unul dintre minori a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Celălalt șofer a scăpat fără nicio zgârietură.

Vezi aici Video:

Din cauza accidentului, circulația rutieră între Dej și comuna Mica s-a desfășurat cu dificultate, pe un singur sens de mers, până la finalizarea cercetărilor făcute de polițiști la fața locului.

error: Content is protected !!