România-Danemarca pe Cluj Arena? Arena Națională a fost interzisă de FIFA!

Updated on decembrie 19, 2016 Clujul se pare că va avea din nou noroc să vadă jucând aici echipa Națională de fotbal a României după ce FIFA a interzis ca partida cu Danemarca să se joace pe Arena Națională.

Potrivit surselor GSP.RO, confirmate de siteul FRF, naționala României NU va putea juca următorul meci, cu Danemarca, pe 26 martie, pe Arena Națională! Mai mult, va primi o amendă de 98.000 de franci (91.500 de euro).

România-Danemarca pe Cluj Arena? Arena Națională a fost interzisă de FIFA! 1

În schimb, partida contra danezilor se va putea disputa pe orice alt stadion, cu suporteri. România va fi sub probațiune timp de doi ani, timp în care fanii nu trebuie să facă alte incidente la orice meci al naționalei, oficial sau amical! Dacă acest lucru se întâmplă, Arena Națională se va închide din nou și FRF va fi amendată!

Dacă între meciul cu danezii și următoarea partidă care se va juca pe teren propriu, cu Armenia, pe 1 septembrie, fanii români nu vor crea probleme, meciul cu armenii se va putea juca pe Arena Națională.

Comunicatul FRF:

“Forul mondial a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al “tricolorilor”, din aceeași campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Națională din București. Iată sancțiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

două meciuri din cadrul preliminariilor FIFA 2018 World Cup de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Națională, sancțiunea aplicându-se cu privire la partida România-Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probațiune de 2 ani
amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elvețieni plus 3.000 de franci elvețieni, costuri de procedură”

error: Content is protected !!