Cluj: „E horor”. „Acea linie de transport inter-modal care deserveste aeroportul a ramas in secolul trecut. Da, ma refer la linia 8, a carei descriere este imposibil de facut”

Updated on noiembrie 11, 2016 Primăria Cluj a anunțat zilele trecute că introduce 6 troleibuze noi. Pe lângă felicitări, primarul Emil Boc a primit și multe, foarte multe sesizări în legătură cu transportul în comun.

Pe pagian de Facebook a primarului, Iulian Bugnar a scris: Felicitari si nu prea. Linia interfata, linia ce ar trebui sa fie la nivel occidental acea linie de transport inter-modal care deserveste aeroportul a ramas in secolul trecut. Da, ma refer la linia 8, a carei descriere este imposibil de facut, incercand totodata sa fim diplomati.

15027527_1160550794033744_1529407100297535383_n

Firuta Ileana Popovici E horor ,circul zilnic pe aceea ruta

 

DI Meg FELICITARI ! La asemenea dotari excelente, trebuie si… calatori educati, in sensul ca URCAREA se face prin primele doua usi din fata, iar COBORIREA prin celelalte. Astfel se scurteaza si timpii de stationare si se evita busculadele. Desi exista sageti indicatoare, in acest sens, marea majoritate a calatorilor urca de-a valma.

 

Ramona Ciungan Felicitari, Domnule Primar pentru aceste realizari.
As dori sa va intreb ce se poate face ptr fluidizarea traficului de pe Campului inspre manastur/centru/zorilor. Toate stradutele dau in Campului si aglomeratia este foarte mare. Un traseu de 7 minute in conditii normale, se face in 30-40 minute dimineata, mai ales in timpul ploios. Ar fi de mare ajutor daca ati solicita consilierilor dvs sa vina cu propuneri ptr a fluidiza traficul in mod real, in aceasta zona.
Va multumesc!

 

Andrei-Sorin Blotor Apropo de autobuzele electrice de pe fondurile elvetiene care nu mai vin de vreo doi ani :
La Geneva am vazut troleibuze cu doua burdufuri , deci 3 “vagoane” . S-ar preta la un Manastur-Marasti , ca e in linie dreapta . Nu s-a gandit nimeni la asta ?

14991904_1559834594030470_6698327744575598037_n

 

Coseriu Sanda Felicitări pt tot ce ați făcut si faceți pt Cluj,am dorii si noi cei din Mănăștur,sa beneficiem de troleibuze noi….ca pe ruta noastră inca mai sunt trolee din 1988,cu care circulam când eram eleva….!!!
Am mai sesizat lucrul acesta,si am primit un răspuns de genul: aceste trolee vechi se folosesc doar dimineața la orele 5-6…..ceea ce nu este adevărat…..si la amiaza ,in orele de vârf,pe ruta lui 6 respectiv 7,sunt inca troleele cele vechi,mici si neîncăpătoare pt cata lume circula la acea ora!
Acum ca este început de iarna,ar fi bine sa va gândiți si la noi cei din Mănăștur,ca se circula f greu prin oraș,macar sa avem un pic de confort si căldură….daca tot facem 50 de minute pana sa ajungem acasă….

 

Catalin Cimpean felicitări! dar vechile troleibuze rocar de peste 30 de ani cand le scoateti din uz, sunt un adevărat pericol, plus ca persoanele cu dizabilități nu le pot folosi

 

Katalin Nagy Multumim.Daca ne-ati scapa si de cersetorii din statii si autobuse,ar mai fi cumva…Soferii sa aiba dreptul si obligatia! de a da jos persoanele care agaseaza calatorii platitori.

 

Andrei Rus Felicitari! Am si eu o mica cerinta pt RATUC daca se poate. Busul de pe linia 26L care pleaca din Grigo catre Emerson dimineata este de obicei unul scurt vechi, fiind mai nou foarte aglomerat. Nu are putea fi inlocuit ca unul cat de cat nou care sa fie si lung ? Zic si eu

 

Edith Brojbă de ce nu se achizitioneaza autobuze romanesti?

error: Content is protected !!