Cluj: „De ce Uber? Pentru ca suni la 5 firme de taxi. Iti raspunde acelasi dispecerat care iti spune din start ca nu au masina. Bring back my Uber!!!”

Updated on noiembrie 18, 2016 O clujeancă explică pe Facebook de ce preferă să folosească UBER în detrimentul taxi-urilor. Motivul oferit de aceasta este unul simplu: nu sunt suficiente taxiuri în oraș.

Atunci, de ce sunt supărați taximetriștii că există Uber? Pentru că pierd clienții cu bani. Aceasta este miza. Firmele, angajații cu bani, întreprinzătorii au înlocuit taxiurile cu UBER.14937084_334847540216123_1049167497_n

Pe Facebook, Codruta Todorut a scris: „De ce Uber: pentru ca suni la 5 firme de taxi. Iti raspunde acelasi dispecerat care iti spune din start ca nu au masina.

 

Over & over again. Si iei busul. Ce castiga firmele de taxi din asta? Eu cred sincer ca este de munca pentru toti si inca ramane piata neacoperită. Bring back my Uber!!!”

În Cluj, Tribunalul a decis să suspende activitatea de taximterie făcută de UBER dar compania declară cu nu face taximetrie, este doar o comapnie digitală care intermediază între șoferi și clienți.

Mai mult, de ieri compania s-a extins și la Brașov, semn că nu îi este frică de acțiunile în instanță ale taximetriștilor.

Tu de ce alegi UBER?

error: Content is protected !!