Aeroportul Cluj: LOVITURĂ! Wizz Air se mută oficial de la Târgu Mureș la noi pe o perioadă lungă. Îi falimentăm pe cei de la Mureș? Vezi ce spune compania:

Updated on noiembrie 23, 2016 Se confirmă ceea ce vă spuneam zilele trecute: Wizz Air se mută la Cluj, chiar dacă cei de la Aeroportul Targu Mureș spuneau că doar  pentru două săptămâni. Clujul câștigă pasageri cel puțin până când cei din Targu Mureș își vor repara pista. Depinde de Aeroportul Cluj să-i convingă pe cei de la Wizz să nu mai meargă la Târgu Mureș.

Wizz Air a anunţat, miercuri, extinderea suspendării operaţiunilor de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu Mureş pe perioada lucrărilor de renovare a pistei, după ce termenul iniţial a fost de două săptămâni, zborurile urmând să fie transferate pe Aeroportul Internaţional din Cluj.

15057968_340551299645747_519889941_n

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Wizz Air, toate zborurile din Târgu Mureş vor fi operate după orarul obişnuit, din Cluj-Napoca, până pe 8 ianuarie 2017, iar începând cu 9 ianuarie 2017 programul curselor din Târgu Mureş va fi consolidat şi optimizat cu al celor din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX și preluat de zf.ro.

”Wizz Air anunţă că, din cauza restricţiilor operaţionale în curs, suspendarea temporară a operaţiunilor de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu Mureş va continua pe perioada lucrărilor de renovare a pistei.

Aeronava Wizz Air Airbus A320 şi echipajul care deserveau rutele din Târgu Mureş vor rămâne temporar la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj până ce pista va fi îmbunătăţită la Aeroportul Târgu Mureş.

Toate zborurile din Târgu Mureş vor fi operate după orarul obişnuit, din Cluj Napoca, până pe 8 ianuarie 2017.

Începând cu 9 ianuarie 2017 programul curselor din Târgu Mureş va fi consolidat şi optimizat cu al celor din Cluj-Napoca, pentru a evita suprapunerea zborurilor”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Wizz Air adaugă că pasagerii cu rezervări afectate de decizia de suspendare temporară a zborurilor din Târgu Mureş sunt contactaţi şi li se oferă ramburasare completă, Wizz Credit sau reprogramarea gratuită.

”Pentru următoarele două săptămâni, până pe 7 decembrie 2016, Wizz Air le va pune la dispoziţie pasagerilor de pe zborurile vizate transfer cu autocarul între aeroporturile din Târgu Mureş şi Cluj-Napoca. Pasagerii pot opta şi pentru transport propriu între cele două aeroporturi, caz în care cheltuielile de călătorie le vor fi rambursate de către Wizz Air, într-o limită rezonabilă, după depunerea unei cereri. Pasagerii sunt rugaţi să verifice pe website-ul Wizz programul actualizat al curselor de autocar între cele două aeroporturi”, se mai arată în comunicat.

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications, speră că operaţiunile de la Târgu Mureş vor fi reluate anul viitor, odată ce lucrările la pistă vor fi finalizate.

Compania aeriană Wizz Air a decis, săptămâna trecută, mutarea tuturor curselor de pe Aeroportul Internaţional ”Transilvania” Târgu Mureş pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj pentru o perioadă de două săptămâni din cauza stării pistei de aterizare/ decolare care are nevoie de reparaţii capitale.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional ”Transilvania” Târgu Mureş declarau atunci corespondentului MEDIAFAX că reparaţia capitală, care aduce după sine inaugurarea unei noi piste de aterizare/decolare va permite Aeroportului Internaţional Transilvania noi oportunităţi de colaborare atât cu Wizz Air, compania deja existentă pe aeroport, cât şi cu alte companii.

error: Content is protected !!