Aeroportul Cluj: HAOS de aeroport mare. 1,000 de pasageri blocați

Updated on noiembrie 23, 2016 Aeroportul Cluj se laudă cu peste 1 milion de călători anual. Iar când vine vorba de blocaje, haosul este pe măsură : 1,000 de călători au fost blocați astăzi. 9 curse au avut întârzieri de câteva ore, iar alte două au fost anulate din cauza ceții.

Oamenii au asteptat ore in sir inca de la primele ore ale diminetii, sa poata decola, insa au fost amanati de fiecare data. Cum era de asteptat, nervii s-au incins, insa, dupa-amiaza situatia s-a mai ameliorat iar zborurile au fost partial reluate, informează stirileprotv.ro.

15226640_344395229261354_500569442_n

Pasagerii spun ca nu au o informatie din partea companiei deocamdata si ca e acelasi delay afisat pe tabel.
Mii de pasageri care asteptau sa plece astazi spre destinatii precum Roma sau Alicante au aflat cu dezamagire ca zborurile au fost anulate. Pe aeroport, ceata densa nu a permis ca vreo aeronava sa aterizeze sau sa decoleze mai bine de 10 ore.

“ Asteptam sa primim doar un raspuns, dar doar atat ca zborul s-a anulat. Ciudat, fara vreo informatie, ce se intampla cu noi. Asteptam o minune”, spune un pasager.

“ Zborul nostru s-a spus ca va fi intarziat si a fost afisat pentru 15:10, trebuia sa plece la 8:10. Nu ne spune nimeni nimic despre zborul nostru. Trebuie sa ajungem neaparat la Bucuresti. E cel putin ciudat. “

Unii pasageri au fost deja reprogramati in alte zile sau au primit bilete spre alte curse. “De azi dimineata de la ora 3 aveam spre Alicante, inainte au anuntat ca s-a amanat si dupa ca s-a anulat. Mi-au dat bilet spre Barcelona la ora 5, dar nu am nicio speranta”, spune unul dintre ei.

“ M-au lasat aici balta, nu putem sa mergem la Roma. Ne-a reprogramat pe duminica. Cum sa fim multumiti? Eu maine la ora 8 trebuie sa ma prezint la munca.”

In jurul orei 15 ceata s-a risipit iar zborurile intarziate au fost, in majoritate, reluate. In total, peste o mie de pasageri au fost afectati.

error: Content is protected !!