Aeroportul Cluj: 7 curse anulate/redirecționate azi ! „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii. Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti”

Updated on noiembrie 25, 2016 Ceața continuă să facă probleme la Aeroportul din Cluj. 7 curse înregistreză întârzieri, au fost anulate sau redirecţionate la Sibiu. Pasagerii sunt nemulțumiți de calitatea „informărilor”.

Pe Facebook, Adriana Costea a scris: „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii.

15226640_344395229261354_500569442_n

Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti, ca nu inteleg cum informatia primita de mine prin SMS la ora 05.09, a ajuns la doamna din call-center, pe site si pe tabelele din aeroport abia la 07.20.

Oare de ce atata graba, ca doar nu-i concurs!”

Adrian Rosan Faptul, ca in Cluj e de multe ori ceata, poti afla si cand incerci sa zbori in sau dinspre… O latenta de doar 5 ore distanta fata de ora initiala! Asa ca stam in Charleroi, ca sa evitam ceata clujeana! La Bucuresti – vreme buna! Acum inteleg de ce nu stau ei pe loc!

15134809_10154245599763635_6387262663423228386_n

Ioana RacoltaWizzair ne-a oferit Bake Rolls cu usturoi. Sa rontaim 5 ore pana vine avionul. In urmatoarea cursa wizz va mirosi a cârnați. Aeroportul Cluj: 7 curse anulate/redirecționate azi ! „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii. Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti” 1?Aeroportul Cluj: 7 curse anulate/redirecționate azi ! „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii. Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti” 1?Aeroportul Cluj: 7 curse anulate/redirecționate azi ! „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii. Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti” 3?Aeroportul Cluj: 7 curse anulate/redirecționate azi ! „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii. Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti” 3?Motivul întârzierii : cursa trebuia sa vina aseară la 10 de la Bucuresti si nu a venit. Ăstia chiar ne cred prosti
Alexandru Sabin Badarau Se plang colegii de la Sibiu de prin proiecte ca nu au curse de avion directe la Bucuresti. Dar de trei zile deja avioanele de pe ruta Bucuresti – Cluj aterizeaza tot la ei Aeroportul Cluj: 7 curse anulate/redirecționate azi ! „Angajatii serviciului informatii, din Aeroportul International Cluj-Napoca, par a fi pierduti in ceata lipsei de informatii, a dezinteresului si a nepasarii. Probabil ca e vina mea, de agitata din Bucuresti” 5

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că sunt afectate zboruri spre şi dinspre Bucureşti, Londra – Luton, Charleroi, Sheffield şi Munchen – Memmingen.

”Şapte curse interne şi internaţionale sunt afectate de ceaţa de pe aeroportul clujean. La sosiri este întârziat zborul de la Bucureşti, care trebuia să aterizeze la ora 7,40 dar şi cel care urma să ajungă la 9,10, iar la plecări a fost anulată cursa spre Londra – Luton, iar cele spre Charleroi, Sheffield şi Munchen – Memmingen au fost redirecţionate la Sibiu. De asemenea, zborul spre Bucureşti care trebuia să decoleze la ora 8,10 înregistreză întârziere de 5 ore, ora estimată de plecare fiind 13”, au precizat sursele citate.

error: Content is protected !!