Accident Cluj: A zburat cu mașina într-un șanț adânc de doi metri. Doar câțiva centrimetri au despărțit autoturismul de un impact violent cu un cap de pod

Updated on noiembrie 19, 2016 Neadaptarea vitezei la condițiile de drum l-au făcut pe un tânăr din Baia Mare să zboare ieri de pe șosea
într-un șanț adânc de doi metri, în apropierea localității Coplean, din județul Cluj.

Mai multi soferi care au vazut incidentul au oprit imediat si l-au scos din autoturism. Victima a fost transportata la spital cu rani usoare, informează stirilerprotv.ro.

15134447_342191866148357_816210580_n

Pe un carosabil alunecos, tanarul sofer de 26 de ani a plonjat cu masina intr-o rapa adanca de doi metri, pe o sosea din apropierea localitatii Coplean, din judetul Cluj. Doar cativa centrimetri au despartit autoturismul de un impact violent cu un cap de pod. Cativa participanti la trafic au vazut ce s-a intamplat si au sarit in ajutor.

Femeie: “Niste domni l-au ajutat sa iasa din masina. Domnii respectivi au vazut cand s-a intamplat, l-au urcat in masina. Ei circulau in spate si au vazut.”

Imediat la fata locului au sosit si medicii SMURD, care i-au acordat ingrijiri medicale tanarului. Victima a fost apoi transportata la Spitalul Municipal Dej pentru investigatii.

Medic Mariana Baciu, Ambulanta Dej: “Traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, traumatism abdominal.”

Vasile Harangus, Detasamentul de Pompieri Dej: “Am constatat ca un autoturism s-a rasturnat in sant, inauntru era o victima, aceasta a fost preluata de un echipaj SAJ.”

15129810_342191869481690_2081935194_n

Soferii care circulau pe acest tronson spun ca se intampla des accidente in aceasta zona.
Barbat: “Au mai fost accidente in zona, tot timpul. Si eu am avut accident. In urma cu doi ani a mai murit un baiat.”

Oamenii legii au demarat o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca din ce cauza a avut loc accidentul.

error: Content is protected !!