Cluj. „Nu doresc raul nimanui, dar sper ca Urgent Cargus sa dea falimen …. Promit sa las becu’ aprins la bucatarie”. Vezi ce a pățit clujeanul:

Updated on noiembrie 17, 2016 Un clujean a postat pe Facebook un mesaj după ce Urgent Cargus l-a supărat rău. Nu este rpima dată când Urgent Cargus face acest lucru.

Pe Facebook,  Vlad Sabău a scris: Nu doresc raul nimanui, dar sper ca Urgent Cargus sa dea faliment.
Imi pleaca din Germania un colet in data de 10.11. In 13.11 ajunge in tara. Abia in data de 15.11 se sinchisesc astia sa ia coletul din depozit.

15128592_341277382906472_1351701543_n

Primesc sms ca imi va livrat coletul in aceeasi data. Evident atat telefonul de pe care primesc sms-ul, cat si a agentului e inchis.

Seara verific AWB-ul, cica n-am fost la adresa desi n-am plecat toata ziua asteptand coletul. De ieri, dupa zeci de incercari de a suna la relatii clienti, abia azi am prins o linie libera si doamna de acolo ma ia la 11m ca n-as fi fost acasa.

Dumneiei de unde stie oare? N-a vazut becul aprins in bucatarie?

Doar urgente sa nu ai cu astia.

Later edit: Dupa ce am stat vreo 20 de minute la telefon asteptand ca aceeasi doamna care m-a luat la 11m sa ia legatura cu curierul sau supervizorii acestuia, a constatat ca nimeni de la sediul din Cluj nu-i raspunde la telefon si m-a asigurat ca livrarea coletului se face azi.

Promit sa las becu’ aprins la bucatarie daca e cazu’

error: Content is protected !!