Video Cluj. Turist american: ””Scoateți-mă, naibii, din România!”. Vezi ce l-a supărat:

(Last Updated On: August 30, 2016)

Doi turiști americani, producătorii unei serii de jurnale de călătorie, au rămas extrem de nemultumiți în urma vizitei făcute în Cluj Napoca.

Clipul începe cu o filmare în trenul care duce cuplul de turişti americani către Cluj Napoca. Nota ironică a filmuleţului reiese încă din primele secvenţe, când cei doi surprind un ceas „îngheţat în timp“.

Opt ore durează călătoria, spun personajele clipului, timp în care au avut de suportat căldura sufocantă şi mirosurile emanate de oameni.

Nici cazarea nu îi mulţumeşte pe americani, care descoperă în apartamentul închiriat mizerie, lenjerie neschimbată şi perne cu miros. ”Nu suntem mulţumiţi deloc de ce am găsit. De ce? Pentru că totul este murdar”, spun americanii, citați de adevarul.ro

“Scoateți-mă, naibii, din România!”, este concluzia americancei, care apoi spune că își dorește să se întoarcă în Croația, unde “totul era perfect”, potrivit ziuadecj.realitatea.net.

Vezi aici Video:

Vizita acestora la Cluj vine după un popas în Croaţia, despre care spun că este raiul pe pământ, în comparaţie cu ceea ce au găsit în ţara noastră.