Video Cluj: 4 copii „cărați” în portbagaj! „Masina face stanga pe linie continua la diferenta de 1-2 secunde de un tir care se afla in depasire, copii aceea nu ar fi avut nici o sansa…”

Updated on august 28, 2016 4 copilași au fost transportați de un șofer înconștient în portbagaj pe un drum care seamănă cu unul de lângă centura Clujului spre Turda.

Pe pagina de Facebook Video Cluj: 4 copii „cărați” în portbagaj! „Masina face stanga pe linie continua la diferenta de 1-2 secunde de un tir care se afla in depasire, copii aceea nu ar fi avut nici o sansa...” 1Politistii au umor a fost postat video-ul cu următorul mesaj: Mai mulți prieteni ne-au trimis acest clip în mesagerie. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu avem nicio remușcare când aplicăm sancțiuni unor astfel de conducători auto inconștienți.

Emil MeseșanEmil MeseșanMasina face stanga pe linie continua la diferenta de 1-2 secunde de un tir care se afla in depasire, copii aceea nu ar fi avut nici o sansa…
Boiasu Ionut
Boiasu IonutInconstienta maxima, problema este ca foarte multe persoane au un astfel de comportament, din astfel de comportamente se nasc adevarate tragedii. Tragedia e ca foarte multi dintre noi prin metode asemanatoare, constienti sau nu, ne punem proprii copii in pericol (Ex: Cati dintre parinti isi tin copiii (pana in 12 ani/1,50 m) pe bancheta din spate cu centura pusa si pe un inaltator? Valabil si pentru o plimbare prin oras)
Florin Florin
Florin FlorinEu i-aș lasă fără permis definitiv pe ăștia. Chiar ieri ma uitam la unul la semafor, copilul de aprox 5 ani era pe locul din fata, în picioare, sprijinit cu mâinile de bord. Și nu e singurul caz.
Proca Nicu Nicu ProcaProca Nicu Nicu Proca Anularea permisului in primul rand.al 2 rand ar fi necesar niste sedinte la un psiholog foarte bun(e vorba de niste bagaje numite copii)

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!