Accident: Un motociclist din Cluj a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un șanț și s-a izbit de borna kilometrică într-o localitate din Sălaj

Updated on mai 22, 2016 Un motociclist din Cluj și-a pierdut viața ieri din cauza neadaptării vitezei într-o curbă din localitatea sălăjeană Ciocmani.Tânărul de 27 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, în jurul orei 17 după ce a intrat cu motocicleta într-un șanț și s-a izbit de borna kilometrică.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj,bărbatul se deplasa cu motocicleta proprietate personală pe DN 1H.

“Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea motocicleta personală pe DN 1H, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul ghidonului, a pătruns pe contrasens, a intrat în șanț și s-a lovit de borna kilometrică. Motociclistul a decedat pe loc”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

error: Content is protected !!