Accidente Cluj: Doi pietoni loviți grav când traversau strada

Updated on aprilie 23, 2016 Două persoane au ajuns de urgență la spital după ce au fost implicate în două accidente separate, una pe strada Horea, iar alta pe 21 Decembrie.

Accidentul de pe strada Horea s-a produs pe 21 aprilie, în jurul orei 12.00, când un bărbat de 33 de ani a accidentat un pieton, în vârstă de 70 de ani, care trecea strada regulamentar.

“Conform primelor cercetări, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Sânpaul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj, remis Vocea Tranilvaniei.

În aceeași zi, în jurul orei 12:10, pe strada 21 Decembrie 1989, s-a produs un alt accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

[quads id=”2″]

“Conform primelor cercetări, un bărbat de 42 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989, a surprins şi accidentat o tânără care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nemarcat”, se mai arată în comunicat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a tinerei, de 24 de ani, din localitatea Măneşti, judeţ Dâmboviţa. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

error: Content is protected !!