Accident Cluj: Și s-a întâmplat exact în intersecția despre care un clujean atrăgea atenția! Un șofer a lovit în plin mașina condusă de o femeie

Updated on aprilie 14, 2016 În această dimineață am publicat un articol, Accident Cluj: Cu mașina în gard. „Multumim lui Dumnezeu ca nu erau pietoni pe trotuar. Am ajuns sa ne fie frica sa ne mai plimbam copiii pe trotuarul asta” în care un clujean atrăgea atenția asupra intersecției străzilor Harghita și Jiului. Astăzi exact acolo a avut loc un accident.

[ads1]

”Conform primelor cercetări, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Harghita, ar fi pătruns în intersecția cu strada Jiului fără a acorda prioritate de trecere autovehiculelor care aveau acest drept, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie”, spun polițiștii clujeni citați de citynews.ro.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit, în timp ce șoferița s-a ales cu leziuni ușoare. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 20.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

[ads2]

Raul Dan a scris zilele trecute pe platforma domnuleprimar.ro: „Felicitari, domnule primar! v-am rugat si anul trecut in numele a zeci de oameni care locuim in zona sa montati praguri la intersectia Harghita cu Jiului. Mi-ati raspuns ca s-au montat indicatoare. Nici un rezultat. Azi, din nou, accident grav.

Dupa cum vedeti in imagine,s-a oprit in gardul vecinului.

ededewewedddewew

Multumim lui Dumnezeu ca nu erau pietoni pe trotuar. Am ajuns sa ne fie frica sa ne mai plimbam copiii pe trotuarul asta. Poate moare cineva intr-o buna zi si atunci o sa va treziti .

Pana atunci va multumim si poate veniti prin zona cu niste zambete si promisiuni electorale!”

error: Content is protected !!