Accident Cluj: Biciclist rănit grav după ce un copac i-a căzut în cap. De vină este un șofer auto. Vezi ce s-a întâmplat:

Updated on aprilie 26, 2016 Un biciclist se poate spune că a avut ghinion luni. Un copac i-a căzut în cap după ce un șofer a intrat în el. Biciclistul a fost rănit grav.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc luni, în jurul orei 12:40, pe strada Oaşului din Cluj-Napoca. Aici, un tânăr clujean de 21 de ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare.

„Astfel, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o ţeavă de gaz, ulterior fiind proiectat într-un copac ornamental pe care l-a rupt şi care s-a răsturnat peste un biciclist. Biciclistul, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, se deplasa pe trotuar, înspre Bulevardul Muncii”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj remis Vocea Transilvaniei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a a biciclistului. Acesta a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

[quads id=”2″]

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

error: Content is protected !!