Video Cluj: Dezastru pentru baruri în prima zi fără fumat!

Updated on martie 18, 2016 Prima zi de la intrarea în vigoare a legii anti fumat a adus schimbări în spațiul public clujean, dar și disperare în rândul patronilor de localuri.

[ads1]

Aceștia au simțit o scădere masivă a clienților care acum preferă să își bea cafeaua acasă sau pe drum unde au libertatea de a fuma. Patronii se așteaptă ca în următoarea perioadă profiturile să le scadă, dar speră ca această situație să se atenueze odată ce lumea se obișnuiește cu noua lege.

Clujenii au ales Parcul Central ca loc de fumat, atenți însă să fie cât mai departe de locurile de joacă pentru copii. „Stăm afara, e mai bine și pentru ceilalți. Eu sunt pro această lege antifumat, chiar dacă sunt fumătoare nu mi se pare normal ca ceilalți să sufere din cauza fumului nostru”, a declarat o clujeancă pentru TVR Cluj.

Și în instituțiile publice regula este clară. La primărie nu se mai poate fuma decât în locurile special amenajate. „Primăria are alocate trei spații pentru această nevoie a persoanelor dependente de nicotină și va supraveghea ca respectarea prevederilor legale să fie asigurată și în aceste spații”, a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al primărie pentru TVR Cluj.

[ads2]

Vezi aici Video:

.

Posted by TVR Cluj on Thursday, March 17, 2016

Este bine că s-a interzis fumatul în locurile publice?

error: Content is protected !!