Cluj: ATENȚIE la trotuarele capcană! Vezi ce a pățit un biciclist:

Updated on martie 25, 2016 Clujeanul Cluj: ATENȚIE la trotuarele capcană! Vezi ce a pățit un biciclist: 1Pavel Curagau a avut parte de un incident mai puțin plăcut când pedala pe un trotuar din Cluj. Se știe că trotuarele sunt ultima grijă a constructorilor când se reabilitează strada astfel că apar tot mai des denivelări.

[ads1]

Pavel Curagau pe contul sau de Facebook: „Astazi (nr: 18martie) am cazut de pe bicicleta in Cluj-Napoca din cauza unei denivelari care se afla pe trotuarul de pe str. General Traian Mosoiu aproape de casa armatei. Bine ca nu mi-am rupt nimic dar se putea intampla ceva mult mai grav.
Prin aceasta postare vreau sa atrag atentia acestui loc pentru ca cineva s-ar putea sa pateasca ceva mult mai grav decat mine. Ar putea sa ma sfatuiasca cineva ce as putea sa fac ca sa ajunga aceasta problema la persoane responsabile. Nu mai zic de faptul ca bicicleta mi-i varza, important este sa rezolve trotuarul.

[ads2]

Multumesc oamenilor care au venit in intampinare si ma bucur ca exista asa oameni, nu va cunosc dar am ramas cu o impresie foarte placuta”.

Ce părere ai de trotuarele din Cluj?

error: Content is protected !!