Video Cluj: Dalele de pe troturaele recent reabilitate s-au desprins deja şi au devenit un adevărat pericol pentru pietoni. Vezi aici video:

Updated on februarie 12, 2016 Principalele bulevarde din Cluj Napoca au trecut printr-un proces de reabilitare anul trecut, dar execuția lucrărilor nu i-a mulțumit pe clujeni care s-au plâns de mai multe ori de slaba calitate a materialelor folosite.
Dalele pavate recent pe trotuare le dau mari bătăi de cap constructorilor. Multe s-au desprins deja şi au devenit un adevărat pericol pentru pietoni. De vină este calitatea dalelor, fapt recunoscut şi de muncitorii care le-au montat, informează TVR Cluj.

Aceste probleme sunt întâlnite în special pe străzile Horea, Barițiu și Memorandumului. „Dalele au fost montate respectând o anumită tehnologie și dacă există mici defecte în implementare, municipalitatea va cere executantului să le remedieze și cu siguranță toate aceste mici defecte vor fi remediate înainte de recepție. Nu vom recepționa drumurile dacă ele nu sunt într-o perfectă stare de funcționare și de construcție”, a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al primăriei pentru tvr.ro.

[ads2]

Vezi aici Video:

Posted by TVR Cluj on Friday, February 12, 2016

 

Crezi că va înlocui constructorul dalele „defecte”?

error: Content is protected !!