Toto Cutugno mesaj pentru Cluj: „Sa nu treaca o secunda fara sa fiti indragostiti!” Citește aici tot mesajul:

Updated on februarie 13, 2016 Îndrăgitul interpret, Toto Cutugno, care va concerta în luna martie la Cluj Napoca, a transmis un mesaj îndrăgostiților din Cluj și din întreaga țară.
‘Intotdeauna am spus ca iubirea este coloana vertebrala a vietii, daca nu ar exista iubirea ne-am prabusi toti la prima pala de vant. Iubirea pentru sotie, logodnica, prietena, iubirea pentru orice te ridica, iubirea si emotia merg mana in mana. Sa nu treaca o secunda fara sa fiti indragostiti! Iubiti-va si admirati-va din tot sufletul! ‘

Șarmantul artist spune ca nu poate trai fara iubire, dovada stand melodiile de dragoste pe care le-a scris si interpretat. ‘Nu sunt un sfant, iubesc femeia, dar nu as suporta sa imi dezamagesc sotia, sa o jignesc in vreun fel.’ spune Toto Cutugno, citat de agerpres.ro.

veevveveve

‘Mi-as dori ca toti barbatii care isi isi iubesc partenerele sa inteleaga versurile cantecelor mele si sa invete din ele ce este … iubirea.’ continua el.

[ads2]

Pentru toti cei care doresc sa le faca o surpriza iubitelor/sotiilor/mamelor, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, la Libraria Librarium Universitatii, la Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter si online pe Biletoo.ro!

error: Content is protected !!