Accident Cluj: Un șofer băut a rănit grav o minoră de 14 ani și alte 3 persoane pe pe DN1C

Updated on februarie 8, 2016 Patru persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică noapte pe DN1C, pe raza comunei Cășeiu.
Accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Un șofer care mergea dinspre Baia Mare spre Dej, a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă periculoasă, a pătruns pe contrasens, a rupt un indicator rutier, intrând în coliziune cu un podeț din beton, fiind ulterior proiectat în poarta unui imobil.

În urma impactului violent, o pasageră din autovehicul, o minoră în vârstă de 14 ani din județul Maramureș, a fost grav rănită. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Dej, în stare critică. Ulterior s-a decis transportarea acesteia la UPU Infantil Cluj-Napoca, informează dej24.ro.

Alte trei persoane au fost rănite ușor – conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Maramureș, o pasageră, în vârstă de 16 ani, din județul Maramureș și un tânăr, de 21 de ani, tot din județul Maramureș.

[ads2]

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

error: Content is protected !!