Pregătește TAROM lovitura Cluj-București? Vezi ce măsură a luat de la 1 martie:

Updated on februarie 27, 2016 Se pare că dorința celor de la Wizz Air și Blue Air de a introduce curse Cluj-București la 100 de lei biletul nu poate lăsa indiferentă compania TAROM. Compania românească lansează de la 1 martie o ofertă ieftină pe ruta București – Iași și retur. Prețul biletului de avion este de 20 de euro pentru o călătorie.
Acest lucru poate fi un test pentru TAROM iar în următoarea perioadă vor reduce masiv biletele de avion pe ruta Cluj-București.

TAROM lansează o ofertă specială pe rute între București şi Iași, pentru călătorii efectuate începând cu 1 martie 2016.

Pentru călătorii București – Iași/Iași – București prețul biletului este de 20 EUR* (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR* (toate taxele incluse). Oferta nu este limitată ca dată de vânzare și călătorie și este supusă unor termene și condiții; rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp”, informează TAROM într-un comunicat de presă preluat de digi24.ro.

„De asemenea oferta pe destinația Iași de la 39 Euro pentru un bilet dus cu toate taxele incluse (respectiv 79 Euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse) se prelungește după data de 28 februarie 2016”, menționează transportatorul aerian.

[ads2]

TAROM operează șapte curse având destinație internațională din Iași: Bologna, Istanbul, Londra, Munchen, Roma, Tel Aviv și Torino.

 

error: Content is protected !!