Lufthansa revine la Cluj cu 5 curse începând din luna mai

Updated on februarie 6, 2016 În octombrie anul trecut compania Lufthansa și-a reorganizat zborurile de la Cluj și a renunțat să mai efectueze curse directe. Cursele au fost efectuate de Air Dolomiti care este parte a Lufthansa.
Compania germană s-a răzgândit și a anunțat zilele trecute că din luna mai va adăuga cinci frecvențe suplimentare pe ruta pe care operează și acum, Munchen-Cluj.

Astfel, operatorul german va efectua 19 curse săptămânale pe această relație. Primele 4 zboruri suplimentare vor fi operate începând din 23 mai 2016, în zilele de luni, marți, miercuri și joi, iar mai apoi, săptămâna următoare, din 3 iunie, va fi adăugată și o a cincea frecvență în fiecare vineri, informează newsair.ro

Practic, Lufthansa va opera 3 zboruri zilnice, de luni până vineri, pe ruta Munchen-Cluj. În prezent, compania zboară de două ori pe zi, în fiecare zi.

brrvffr

Conform site-ului lufthansa.com, orarul de zbor al noii curse va fi:

luni, marți, miercuri, joi, vineri – LH1670 MUC14:35 – 17:15CLJ / LH1671 CLJ17:55 – 18:40MUC

Așa cum se menționează acum pe site-ul companiei, noua cursă va fi operată de Lufthansa Cityline și nu de Air Dolomiti, ca cele două zboruri din prezent.

[ads2]

„Din iulie 2003, compania Air Dolomiti este parte a Lufthansa Regional, legând 11 destinaţii domestice din Italia şi respectiv Austria (Viena) cu reţeaua Lufthansa via Munchen şi Frankfurt, fiind totodată și membru Star Alliance. Datorită faptului că mai multe aeronave Embraer E195 vor pleca din flota Lufthansa CityLine și se vor duce la Austrian Airlines pentru a înlocui aeronavele de tip Fokker, Air Dolomiti a fost desemnată să opereze zborurile zilnice spre Munchen de pe Aeroportul Internaţional Cluj”, spuneau cei de la Lufthansa în octombrie 2015.

error: Content is protected !!