Cluj: Capacane în trafic pentru șoferi într-un sens giratoriu și pe Calea Moților

Updated on februarie 12, 2016 Primăria Cluj Napoca a modernizat străzile din centrul orașului, dar când a venit vorba de a trasa benzile de circulație a avut câteva dificultăți. Chiar în fața primăriei o bandă de circulație de pe Calea Moților te obliga să mergi în față numai că, făcând acest lucru, intrai pe contra sens.

Un videoclip postat pe youtube arată cum, în fața magazinului DM de pe Calea Moților, sunt trei benzi care te obligă să mergi înainte, numai că una dă în sensul opus, pe banda pe care vin autobuzele. Între timp primăria a reparat greșeala, iar de pe acea bandă ești obligat acum să faci la stânga.
Vezi aici Video postat de Razveee pe Youtube.com:

Aceasta nu este singura modificare din traficul clujean care îi derutează pe șoferi. Un clujean, Vas Adam, a semnalat, pe domnuleprimar.ro, că modificările de cedarea trecerii făcute la intersecița străzii Primăverii cu Izlazului din Mănăștur provoacă mai degrabă haos în trafic.

[ads2]

„In atentia serviciului “Siguranta circulatiei”. Am vazut ca la intersectia straziilor Izlazului cu Primaverii (vorba vine-sensul giratoriu) mai nou cei care vin dinspre magazinul Big au prioritate iar cei ce vin pe str Primaverii dinspre Minerva cu directia Calvaria isi pierd prioritatea … tocmai dupa ce au intrat in intersectie.

vededdee

Oare cine a aprobat modificarea prioritatilor in acea locatie s-a gandit la haosul provocat? Dimineata cand vin multi dinspre statia Minerva raman blocati pe b2-viraj stanga, blocandu-i la randul lor pe cei care circula pe directia Calvaria-viraj stanga spre Big.

Care a fost motivatia schimbarii prioritatilor in acea intersectie? Este absurd sa poti intra in intersectie si sa ramai blocat, pierzandu-ti prioritatea.

De ce nu a putut ramane asa cum a fost (adica cei ce vin pe Izlazului sa acorde prioritate tramvaiului si celor ce merg in paralel cu linia e tramvai)?

E absurd ca ei sa aibe prioritate de intrare si sa se opreasca tocmai in fata masinilor care asteapta dupa ei.”, a scris clujeanul.

error: Content is protected !!