Accident Cluj: GRAV ! O mașină Fan Curier a intrat în plin într-un grup de oameni aflați pe trotuarul străzii Avram Iancu din Florești

Updated on februarie 3, 2016 Un grav accident de circulație a avut în această după-amiază pe strada Avram Iancu din Florești (Cluj). O mașină FAN Curier a intrat în plin într-un grup de oameni care erau pe trotuar. Mașina s-a oprit în gardul unei case.
Accidentul s-a produs în jurul orei 14. Autoutilitara, care circula pe direcția Cluj-Gilău, a părăsit carosabilul după ce șoferul a pierdut controlul volanului, mașina intrând în plin într-un grup de muncitori de pe trotuar. Aceștia sunt angajați ai firmei Quatro Ecco Salub și se aflau în timpul serviciului, spune primarul comunei Floreși, Horia Șulea.

Circulația în zonă este complet blocată din cauza accidentului, cozile de mașini întinzându-se pe o distanță de câțiva kilometri, anunță someșanul.ro.
Pe Facebook, primarul Floreștiului, Accident Cluj: GRAV ! O mașină Fan Curier a intrat în plin într-un grup de oameni aflați pe trotuarul străzii Avram Iancu din Florești 1 Horia Sulea a scris:

„Accident pe Av Iancu. Un transportator de colete a izbit un grup de angajati Quatro Ecco Salub aflati pe TROTUAR in timpul lucrului. Folositi variantele de pe Nord si Sud. Nu sunt autostrazi dar va scutesc de stat in trafic”.

Revenim cu detalii !

error: Content is protected !!