Accident Cluj: Două autoturisme s-au lovit violent într-o intersecție. Vezi aici Video:

Updated on februarie 19, 2016 Un alt grav accident de circulație a avut loc joi seara în Cluj în jurul orei 23:45 la intersecția Bulevardului 1 Decembrie cu strada Giuseppe Garibaldi. Două autoturisme, un Volkswagen și o Dacia Logan, s-au lovit violent.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate. Astfel, un șofer din Dej care circula pe Giuseppe Garibaldi, nu a oprit la semnul STOP la intersecția cu 1 Decembrie și a intrat în coliziune cu mașina care circula regulamentar, aceasta fiind proiectată într-un parapet de protecție a pietonilor de pe trotuar.

”Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane, un bărbat de 35 de ani din Florești, din autoturismul care circula regulamentar, dar și a altor trei persoane din aceeași mașină, o femeie și doi bărbați”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan citată de someseanul.ro.

[ads2]
Vezi aici Video:

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, dar și polițiștii, care au demarat cercetările în acest caz.

error: Content is protected !!