„U” Cluj. Emil Boc: „Ne gândim să retragem palmaresul și brandul și să pornim cu o construcție nouă, cu o echipă nouă”. Ești de acord?

Updated on ianuarie 28, 2016 Situația de la Universitatea Cluj este una explozivă. Iar soluția o reprezintă … banii. Și cum „U” Cluj este acum o societate privată, salvarea ar trebui să vină de la cei care o conduc. Cum nimeni nu știe exact care este situația reală în acte este normal ca investitorii să nu se implice. În schimb, suporterii nu mai au răbdare și cer primăriei să intervină. Cea mai simplă dar grea soluție propusă de primar? Retrogradarea echipei și înființarea unei noi societăți comerciale care să preia palmaresul clubului.

Primarul Emil Boc a explicat că, deocamdată, Primăria nu se poate implica direct în acest caz. ”Am văzut situația de la Universitatea, astfel că toți liderii consilierilor locali si primarul am semnat o hârtie prin care am cerut administratorului de la București să vină la Cluj și să prezinte o situație exactă a stării financiare a clubului și a modalităților prin care are de gând să rezolve problemele de la club.

Problema este că fiind o societate privată, cu datorii, nimeni nu vrea să vină și să preia datoriile făcute de alții”, a spus Boc la Napoca FM și preluat e citynews.ro.

[ads2]

Totuși, primarul a adăugat că, dacă discuțiile nu vor avea niciun rezultat, municipalitatea este dispusă să adopte măsuri radicale: ”Vom încerca să vedem cum putem reduce datoriile.

Dacă nu, ne gândim și la această solutie radicală pe care nu mi-o doresc, dar care nu e de ignorat: să retragem palmaresul și brandul și să pornim cu o construcție nouă, cu o echipă nouă, cu alți asociați. Până la finele sezonului competițional sperăm să avem o strategie pentru Universitatea”, a conchis Boc.

error: Content is protected !!