Cluj: „Gropi pe Memorandumului! Cum e posibil?” „Pe Calea Motilor nu am cum sa nu observ toate “valurile” existente pe aceasta strada”

Updated on ianuarie 29, 2016 Șantierele din Cluj Napoca au făcut viața un calvar șoferilor, iar acum la câteva luni de la terminarea lucrărilor pe strada Memorandumului a apărut și prima groapă.
„Gropi pe Memorandumului! Cum e posibil ca pe o strada proaspat reabilitata sa existe deja gropi? Si aceasta situatie este fix sub ochii dv. Va rog sa verificati prima banda, la trecerea de pietoni din intersectia cu E.Isac. Trec seara pe acolo pe traseul Memo-Motilor iar cand sunt pe banda respectiva am surpriza sa dau in groapa respectiva desi strada este noua, iar acest lucru mi se pare inacceptabil. Din pacate nu am cum sa fac poza acolo seara.”, a scris un clujean pe domnuleprimar.ro

Un alt clujean, Mircea Repede, îl întreabă pe primar dacă lucrările de pe Calea Moților au fost finalizate deoarece strada nu arată tocmai în regulă.

„Buna ziua, As dori sa stiu daca s-au finalizat lucrarile de pe Calea Motilor, deoarece, la o simpla plimbare cu masina, nu am cum sa nu observ toate “valurile” existente pe aceasta strada. La o lucrare finalizata nu ar trebui sa existe asa ceva.

Ar fi de apreciat daca firma care s-a ocupat de reabilitarea strazii ar putea fi trasa la raspundere pentru calitatea lucrarilor, mai ales ca, din cate am citit si pe internet, s-au suplimentat fondurile alocate proiectului.”

error: Content is protected !!