Cluj: RĂZBOI Total ! Tarom atacă WIZZ Air cu o ofertă SPECIALĂ la bilete de avion Cluj-București. Ce urmează?

Updated on ianuarie 22, 2016 Compania Tarom a luat în serios anunțul companiilor low-cost de a intra pe piața internă. Mai întâi a fost Ryan Air care a spus că din noiembrie va începe cursele interne, construindu-și chiar o bază aeriană la Timișoara. A fost apoi anunțul Wizz Air, cu prețuri concrete, pentru Cluj-București: promoțional 39 de lei, apoi la 109 lei (24 de euro).
Se pare că Tarom pregătește o reducere masivă de preț la bilete, iar primul pas este o promoție specială: Cluj -București, dus-întors, doar 57 de euro !

Operatorul aerian national TAROM anunta ca pune in vanzare cu ocazia zilei Unirii Principatelor Romane bilete dus-intors pe rutele interne la un tarif unic de 57 de euro. Biletele la acest tarif, in numar limitat, vor fi vandute in perioada 22 – 24 ianuarie, au toate taxele incluse si vor fi pe rutele intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara.

“Pe 24 ianuarie 2016 sarbatorim 157 ani de la Unirea Principatelor Romane, cu un tarif unic de 57 EUR* dus-intors, toate taxele incluse, pentru biletele achizitionate pe rute intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara”, a anuntat Tarom.

[ads2]

Oferta speciala este valabila la vanzare intre 22 si 24 ianaurie pentru calatoriile dus-intors efectuate pe curse interne TAROM si este supusa unor termene si conditii (durata sederii la destinatie intre 1 si 14 zile, modificari permise cu plata unor diferente tarifare si taxe si a unei penalizari de 20 EUR/tranzactie, restituirea nu este permisa).

dwdwdwdw

Oferta TAROM vine in contextul incare competitorii low-cost Wizz Air si Ryanair au anuntat ca vor opera curse pe rutele Bucuresti-Cluj Napoca si Timisoara – Bucuresti. Wizz Air a anuntat marti ca va introduce curse aeriene intre Bucuresti si Cluj Napoca din aceasta vara, la preturi care pornesc de la 39 de lei.

error: Content is protected !!