Cluj: EXPERIMENT ! Autobuzele şi troilebuzele vor traversa zona centrală pe un traseu special. Crezi că circulația se va bloca?

Updated on ianuarie 22, 2016 Autobuzele şi troilebuzele din Cluj-Napoca vor traversa zona centrală pe un traseu special. Mijloacele de transport în comun vor avea benzi dedicate pe fiecare sens de circulaţie, iar noua măsură va fi pusă în aplicare, experimental, începând din această primăvară. Autorităţile locale spun că astfel, timpul petrecut în autobuz va scădea semnificativ. Vestea nu le-a picat deloc bine şoferilor, care spun că traficul, şi aşa infernal, le va face viaţa un iad.

Benzile unice destinate autobuzelor și troleibuzelor vor fi trasate de la podul rutier din cartierul Mărăști și până la intersecța străzilor Moților și Coșbuc. În prezent, pe acest traseu se circulă cu dificultate. încă de la primele ore ale dimineții.

„Nu o să fie ok, asta nu este o soluție. Mai bine ar băga o taxă de centru” a spus un șofer pentru TVR Cluj.

[ads2]
Vezi aici Video:

Posted by TVR Cluj on Thursday, January 21, 2016

Prin noua măsură, Primăria dorește să reducă la jumătate timpul din trafic a mijloacelor de transport în comun și să-i determine pe clujeni să-și lase mașinile acasă.

error: Content is protected !!