Cluj -Bucuresti cu Wizz Air. „In your face, CFR Calatori! Nu e ok sa faci 289 de km in 6-7 ore si sa mai dai si de cersetori cu mielul!” Vezi și alte mesaje de adio la adresa CFR după anunțul companiei aeriene:

Updated on ianuarie 22, 2016 Wizz Air a decis să deschidă o rută permanentă Cluj-București la un preț fărăr concurență: 39 de lei. Vestea a fost comentată pe Facebook, mulți transmițând mesaje de adio pentru CFR. Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj anunţă faptul că, începând cu data de 22 iulie 2016, un nou zbor va fi operat pe relaţia Cluj-Napoca – Bucureşti Otopeni, de către compania aeriană Wizz Air.

Ruta va fi operată cu o frecvenţă de 6 zboruri săptămânale, în fiecare zi a săptămânii, mai puţin sâmbătă, după următorul program:
Cluj-Napoca – Bucureşti Otopeni
CLJ – OTP W6 3491 plecare 20:35 și sosire 21:25

Ghisa Adriana-AdelaGhisa Adriana-Adela s poate merge cu masina personala , autocar sau trec …dar la toate costurile sunt foarte mari si e drumul foarte lung ….asa se scurteaza timpul si faci economie ….Bravo Wizz Air….
Eugen Ovidiu CostaEugen Ovidiu Costa Sa dea Domnu sa putem merge la capitala in timp scurt si la un pret rezonabil si noi muritorii de rand nu doar domnii deputati senatori platiti din banii nostri….
Ioan CatanaIoan Catana Poate învață si cei de la TAROM să facă afaceri.
Andrei BugnarAndrei Bugnar Altfel suna 39 de lei fata de 150 de euro numai sa fie si adevarat
Rozalia BasarabRozalia Basarab doamne dumnezeule aseptam urgent si cluj iasi am vazut tarifele nu-mi vine sa cred la tren de la iasi la cluj doua persoane platea m dus intros 400 roni o zi cu trenul putoare de pisat la wc wizz AIR FELICITARI EU MERG LA LONDRA CU WIZZAIR SI IN 3 ORE AJUNGEAM LA LONDRA IAR LA CLUJ CU TRENUL O ZI
Rozalia BasarabRozalia Basarab cluj iasi am vrea cu trenul facem o zi abia asteptam sa putem merge la cluj cu avionul de la iasi
Peti BányaiPeti BányaiHallelujah. Adio CFR
Andreea Condrea GasparAndreea Condrea GasparE de vis!!!!! Mama, te astept!!!!!!!!!
Rudis BergweltRudis Bergwelt Perfect…TIMISOARA ~ IASI cu escala la CLUJ si retour !
Klara VarroKlara Varro Cand si la Budapesta?
Duncan BernardDuncan Bernard Deci 1 zbor pe zi , 6 zile pe saptamana . Nici nu e mult fata de Tarom care am inteles ca au 4 zboruri pe zi. La cate cereri de bilete vor fi oricum e destul de putin un zbor pe zi , dar tot e ceva si probabil ca Taromul nu va avea alta solutie decat sa mai scada din preturi mai ales ca urmeaza sa vina si Ryanair .
[ads2]

Tot pe Facebook, Cluj -Bucuresti cu Wizz Air. „In your face, CFR Calatori! Nu e ok sa faci 289 de km in 6-7 ore si sa mai dai si de cersetori cu mielul!” Vezi și alte mesaje de adio la adresa CFR după anunțul companiei aeriene: 1Elena Mocanu a postat un comentariu în care face o comparație interesantă între călătoria cu avionul și cea cu CFR.

„Crisis avoided! Si avem zboruri misto si rute noi si preturi care speram sa fie decente si servicii la fel!
1. Dupa ce ieri TAP PORTUGAL a anuntat ca se retrage de pe ruta Bucuresti – Lisabona, Blue Air a anuntat azi ca redeschid ruta Bucuresti – Lisabona de 3 ori pe saptamana. Eu am mers cu ambele companii pe aceasta ruta acum 3 ani. Nu am fost incantata de conditiile de la Blue Air dar si-au mai imbunatatit serviciile de atunci. Astept cu nerabdare sa vad cu ce vin pe piata si cum va fi raportul servicii/pret!
2. wizzair.com anunta o ruta noua Bucuresti – Cluj Napoca incepand cu 22 iulie. Ei spun ca preturile sunt de la 39 lei, eu le-am gasit de la 109 lei. Sunt sigura ca se vor mai schimba preturile!
3. Ryanair ataca si ei si intra pe aeroportul din Timisoara. Vom avea si zboruri Bucuresti – Timisoara!
4. Blue Air are deja zboruri Bucuresti – Iasi.

In your face, CFR Calatori! Nu e ok sa faci 289 de km in 6-7 ore si sa mai dai si de cersetori cu mielul! Sper totusi ca cele 3 companii sa reziste pe piata si cu preturi accesibile!

BONUS!
TAROM anunta o oferta cu zboruri dus – intors incepand de la 79 euro! M-ar tenta Istanbul sau poate Praga?! ‪#‎divatravelling‬”

error: Content is protected !!