Cluj: Avantajos? Cu avionul WIZZ AIR sau cu trenul CFR? Vezi aici comparații de prețuri de bilete și timp:

Updated on ianuarie 22, 2016 Wizz Air a anunțat că introduce din iulie o cursă directă din Cluj spre București la 39 de lei. Unii au făcut o comparație cu CFR și au decretat că mai bine merg cu avionul.
Trecând peste euforia momentului, am făcut o comparație de prețuri avion vs tren. La prețuri, egalitate, la timp de deplasare, avantaj clar avionul.

Am ales pe siteul Wizz Air data de 1 august, Prețul afișat a fost de 109 lei Basic și 384 de lei la categoria PLUS. Cel mai probabil prețul de 39 de lei a fost pentru câteva bilete, așa cum procedează orice companie low-cost. 109 lei Basic înseamnă Biletul de zbor, Faceţi check-in pe web, 1 bagaj mic de mână.

dede

384 pentru PLUS înseamnă Biletul de zbor, Alegerea locului inclusiv un loc pe un rând din față și spațiu suplimentar pt. picioare, WIZZ Flex pentru flexibilitate în schimbarea zborurilor, Check-in la aeroport plătit anticipat sau check-in online, Îmbarcarea prioritară WIZZ Priority Boarding, 1 bagaj personal mic suplimentar la bord, 1 bagaj de mână mare, 1 bagaj de cală cu greutatea de până la 32 kg.

[ads2]

De menționat că TAROM cere pentru 1 august 357 de lei (81 de euro)

cluj

CFR la Inter Regio percepe 105 lei la clasa a II a.

vdvd

Cu avionul faceți aproximativ 50 de minute, cu trenul 11 ore plus întârzierile.

Cum este mai bine, cu avionul sau cu trenul?

error: Content is protected !!