(Video) Accident Cluj: Violent ! Motorul unui Ford a zburat la câţiva metri distanţă

Updated on decembrie 9, 2015 Un accident de circulație violent a avut loc astăzi pe strada Observatorului din Cluj-Napoca. Motorul unui autoturism a zburat la câțiva metri.

Potrivit poliţiştilor, un şofer de 24 de ani din Bistriţa, care venea de pe strada Rapsodiei, nu a acordat prioritate unui autoturism Audi care circula regulamentar pe strada Observatorului, dinspre cartierul Mănăştur, moment în care s-au ciocnit.

acci2

Accidentul s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, unul dintre cei doi şoferi implicaţi, respectiv proprietarul autoturismului Audi, primind îngrijiri la faţa locului. Acesta a fost bandajat la o mână, dar nu a fost transportat la spital.

[ads2]

“Mi-a apărut în față, am încercat să-l evit cât am putut şi am intrat pe contrasens. Sunt bine, dar dacă nu ieşeam pe contrasens și intram direct în el, îl omoram și acum mă duceam la înmormântare”, a declarat şoferul autoturismului Audi citat de citynews.ro.
Vezi aici Video:

“Am vrut să virez stânga şi am virat în acelaşi timp cu un taxi care intra în locul meu. În nicio fracțiune de secundă Audi-ul a apărut în stânga mea și m-a izbit. Asta nu mai e mașină”, a spus şi tânărul din Bistriţa, care şi-a distrus maşina Ford.

error: Content is protected !!