(Video) Elevi din Cluj raniti intr-un accident in Ungaria. Un microbuz românesc a intrat in plin intr-un autoturism unguresc

(Last Updated On: November 15, 2015)

hhhh

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi într-o intersecție din localitatea Pusztaszer (Ungaria). Un microbuz românesc nu a acordat prioritate și a intrat în plin într-un autoturism condus de o femeie. Șoferița a murit pe loc iar 15 persoane din microbuz au fost rănite, majoritatea copii.

Purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat corespondentului RRA la Budapesta că pasagerii microbuzului sunt cetățeni români. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar 11 au fost răniți ușor în accident, toți fiind transportați la spitale din zonă pentru îngrijiri medicale.

Potrivit administratorului firmei de transport din județul Cluj, în microbuz se afla și un grup de copii care se aflau într-o excursie în Ungaria.

Este vorba despre dansatorii unui ansamblu de dansuri armenești din Gherla. Aceștia se întorceau sâmbătă seara la Budapesta unde aveau să participe la un festival de dansuri, de unde trebuiau să se întoarcă duminică la Gherla.A scrie someseanul.ro și preluat de realitatea.net.

Administratorul companiei de transport a ajuns imediat la locul tragediei luând măsuri ca toate victimele, cetățeni români, să aibă parte de cele mai bune îngrijiri. O parte dintre victime, care nu au necesitat spitalizare au fost transportate cu un alt microbuz al firmei la un hotel, unde li s-a asigurat cazarea și masa, iar în cursul zilei de azi vor reveni la Gherla.

[ads2]
Vezi aici Video postat de Someseanul Dej pe Youtube.com:

Șoferul microbuzului a fost internat și el în spital. Acesta avea peste 1 milion de kilometri parcurși ca șofer la firma gherleană, fiind angajatul acesteia de aproape 8 ani de zile.