Cluj: Blue Air va opera o cursa spre Marea Britanie de pe Aeroportul Avram Iancu

Updated on octombrie 1, 2015

Blue Air a anunțat introducerea a 23 de noi rute din vara anului viitor, printre noile destinații fiind incluse Birmingham, Glasgow, Stockholm, Lyon, Hamburg si Caselle.

Din1 iunie 2016, Blue Air va incepe operarea si de pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Compania aeriană Blue Air va avea zboruri cu două frecvenţe săptămânale, Cluj – Dublin (Irlanda) şi Cluj – Liverpool (Anglia).

“Orarul de vara 2016 aduce peste 23 de rute noi Blue Air, atat pentru bazele de operare din Romania, cat si pentru cele din Italia si Cipru. Vom opera sase noi destinatii de pe baza din Bucuresti, din Constanta si Sibiu vom opera cate o noua ruta, iar din Iasi, alte trei noi destinatii, in timp ce bazei din Torino ii vom adauga inca opt rute”, a precizat directorul general al operatorului aerian Gheorghe Racaru, citat de stirileprotv.ro

“Blue Air a iesit deja din zona de companie low cost si a devenit o companie hibrida. Din zona de low cost pastram numai preturile”, a precizat directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu.

Orarul de vara 2016 va fi incarcat complet in sistem pana la sfarsitul acestei saptamani, iar biletele de avion vor fi disponibile la preturi ce pornesc de la 27,99 euro/segment.

error: Content is protected !!