Aeroportul Cluj: Wizz Air introduce 4 noi curse aeriene. Vezi aici destinatiile:

Updated on octombrie 15, 2015

Wizz Air a anunțat introducerea a patru noi rute de pe Aeroportul Internațional din Cluj Napoca, precum și extinderea flotei din oraș cu o a cincea aeronavă  de tip Airbus A320. Noua aeronavă va intra în în funcție începând cu 22 iulie 2016 și va opera pe patru rute noi din Cluj-Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund (Danemarca) şi Doncaster Sheffield.

Astfel se suplimentează frecvențele pe cele mai populare rute, printre care cea spre Londra Luton, care va fi operată cu trei zboruri pe zi, din unul dintre cele mai mari orașe din România.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, împreună cu Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj, anunţă astăzi extinderea flotei din Cluj-Napoca, cu o nouă aeronavă Airbus A320, începând cu 22 iulie 2016. Aceasta va opera pe patru rute noi din Cluj-Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund (Danemarca) şi Doncaster Sheffield, şi va suplimenta frecvențele pe cele mai populare rute, printre care cea spre Londra Luton, care va fi operată cu trei zboruri pe zi, din unul dintre cele mai mari orașe din România, au spus reprezentanții aeroportului.

Aceștia au mai declarat că în primele nouă luni ale anului traficul pe rutele din România s-a măprit cu 20%.

[ads2]

În primele nouă luni din 2015 traficul Wizz Air s-a mărit cu 20% pe rutele din România, comparat cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi interval traficul de la Cluj-Napoca a crescut cu 42%, faţă de perioada ianuarie – septembrie 2014. De la începutul operaţiunilor sale în România, acum nouă ani, WIZZ a transportat 21 de milioane de călători de la toate aeroporturile de unde operează.

error: Content is protected !!