Video) Accident Cluj: O femeie a ramas incarcercerata. A fost lovita de un sofer care deabia isi recuperase masina furata. In Bunesti

Updated on septembrie 22, 2015 Un alt accident de circulație a avut loc pe DN1C, ieri seară, la doar câțiva kilometri distanță de accidentul care a avut loc ieri dimineață, în urma căruia un copil de 10 ani și-a pierdut viața.

Ieri seară, în jurul orei 18.00, în localitatea Bunești, o femeie care circula dinspre Cluj Napoca înspre Dej, a virat stânga pentru a pătrunde în parcarea unui local, moment în care a fost lovită din plin de un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma impactului, mașina condusă de femeia de 30 de ani din Bunești, s-a lovit de un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat, șoferița rămânând încarcerată, informează dej24.ro

Femeia a rămas încarcerată, iar pompierii s-au chinuit zeci de minute pentru a o elibera. În cele din urmă aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, în Cluj-Napoca.

Celălalt șofer, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Nicula, nu a suferit leziuni grave, însă a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Conducătorul autoturismului care circula regulamentar a avut o zi plină de ghinion după ce mașina i-a fost furată azi dimineață. Șoferul autoturismului, în vârstă de 31 de ani din Nicula, se întorcea de la Beclean în această dimineață și a luat un tânăr la ocazie.

În localitatea Reteag, barbatul a oprit preț de câteva momente la un magazin, dar și-a uitat cheile în contact. Bărbatul luat la ocazie s-a urcat la volan și s-a făcut nevăzut, cu tot cu mașină. Proprietarul a reclamat furtul la poliție, iar polițiștii dejeni i-au găsit în cele din urmă autoturismul abandonat în apropierea autogării din oraș.

Barbatul din Nicula, fericit fiind, a mers la Dej pentru a-și recupera mașina, dar pe drumul de întoarcere de la Dej, șoferița din Bunești i-a tăiat calea și i-a distrus autoturismul, mai scrie sursa citată.
Vezi aici Video:

error: Content is protected !!