Accident Cluj: MORTAL! Motociclist decedat dupa ce un Audi a intos pe linie continua

Updated on septembrie 7, 2015 Un motociclist a decedat duminică dimineață în Cluj după ce șoferul unui Audi a întors pe linia dublă continuă, pe strada București, iar acesta nu a mai putut evita impactul. Motociclistul și-a pierdut viața la spital, din cauza rănilor grave suferite – organele sale au fost străpunse de coastele rupte în urma accidentului.

 

„Un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada București înspre strada Fabricii, din Cluj-Napoca, la efectuarea unei manevre neregulamentare de întoarcere și pe fondul neasigurării corespunzătoare, a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe aceeași direcţie de mers.

op
Foto: Rareș Pașcu

Accidentul s-a soldat cu decesul motociclistului de 37 de ani, din Cluj-Napoca și pagube materiale în valoare aproximativă de 3.000 lei. Conducătorul auto este cercetat pentru infracțiunea de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj remis Vocea Transilvaniei.

Zeci de motocicliști au participat la un marș prin Cluj-Napoca, care a pornit din centrul orașului și s-a încheiat la locul producerii acestui accident mortal, unde prietenii bărbatului decedat au aprins lumânări.

error: Content is protected !!