Accident Cluj: Carambol cu 3 masini. 3 persoane au fost ranite

Updated on septembrie 16, 2015 O șoferiță din Maramureș a „reușit” să rănească 3 persoane într-un accident provocat de faptul că nu a păstrat distanța față de mașina din fața sa, pe care a lovit-o și a proiectat-o într-un alt autoturism. Accidentul a avut loc marți.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 14:30, pe Calea Florești, după ce o șoferiță de 31 de ani din Maramureș, în timp ce conducea un autoturism din direcţia comuna Floreşti înspre strada Ciobanului, din oraș, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autovehiculul care o preceda, a intrat în coliziune cu acesta, la volan aflându-se un bărbat de 51 ani, din comuna Floreşti.

„În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul implicat în accident a fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa, acesta fiind condus de un bărbat de 28 ani, din comuna Aghireşu.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a două pasagere, ocupante ale locurilor dreapta-faţă a ultimelor două autovehicule implicate în carambol.

Astfel, au fost rănite uşor cele două femei, de 46, respectiv 31 ani, din comunele Floreşti şi Aghireşu”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj remis Vocea Transilvaniei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

error: Content is protected !!