(Video) Acident Cluj: Teribil! Un autoturism a intrat in plin intr-o autoscisterna plina cu bitum fierbinte la Catcau

Updated on august 6, 2015 Un grav accident rutier a avut locmiercuri noapte in jurul orei 1 pe DN1C, in localitatea Catcau. Un sofer in varsta de 36 de ani din Ilva Mica, se afla la volanul unui autoturism VW si circula impreuna cu o prietena pe directia Baia Mare – Dej.

La iesire din Catcau, inexplicabil, barbatul a intrat pe contrasens sia lovit frontal o autocisterna care transporta bitum fierbinte. In urma impactului, autoturismul a „zburat” in afara soselei, langa un lan de porumb, iar autocisterna s-a rasturnat.

Barbatul aflat la volanul autoturismului a decedat pe loc, iar femeia aflata pe locul din dreapta, a fost grav ranita si a ramas incarcerata, potrivit dejeanul.ro.

Norocul femeii a fost ca un paramedic SMURD de la Dej, Radu Achimas, aflat in timpul liber, trecea intamplator prin zona, astfel incat, a oprit sa ii acorde primul ajutor. Acesta a si sunat la 112, iar pana la sosirea echipajelor de interventie, a facut tot ce i-a fost posibil pentru ca femeia sa ramana in viata.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul si care a fost motivul pentru care soferul a patruns pe contrasens.

error: Content is protected !!