RECORD! 5 milioane de pasageri din Cluj transportati cu Wizz Air

Updated on august 12, 2015 Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală după numărul de pasageri, a anunțat că a transportat 5 milioane de persoane în cei opt ani de prezenţă pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Wizz Air a iniţiat în 2007 operaţiunile din Cluj-Napoca, ajungând în prezent să opereze zboruri pe 25 de rute de la baza din Cluj, deservite de patru aeronave Airbus A320.

’’Aşteptăm şi mai mulţi pasageri din Cluj şi din judeţele vecine, în condiţiile în care pe viitor reţeaua noastră de destinaţii şi frecvenţele de zbor vor creşte. De asemenea, credem că acest lucru este important pentru economia din Cluj-Napoca, estimându-se că fiecare 1.000 de pasageri transportaţi facilitează crearea unui nou loc de muncă în economia locală’’, a declarat  Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt Wizz Air, citat de zf.ro

Compania a transportat anul trecut 3,9 milioane de persoane de pe aeroporturile locale, în creştere cu 20% faţă de anul anterior, acesta fiind primul bilanţ oficial al Wizz Air pentru 2014. Operatorul ungar estima anterior un trafic de 3,6 milioane de pasageri, însă ţinta a fost depăşită.

 

error: Content is protected !!