Accident Cluj: Un motociclist a intrat direct intr-un autoturism pe DN 75

Updated on august 11, 2015

Un accident grav a avut loc, luni seară, în jurul orei 19:00, pe DN 75 din judeţul Cluj. Două persoane au fost rănite în urma acestui accident grav, iar poliţiştii fac în continuare cercetări.

Acest accident grav s-a petrecut pe raza comunei Mihai Viteazu, după ce un bărbat în vârstă de 48 de ani din Ungaria a intrat cu motocicleta într-o maşină.

„În timp ce conducea motocicleta pe DN75 în comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, din direcţia Turda spre Cîmpeni, nu ar fi păstrat distanţa faţă de autovehiculul care circula în faţa sa respectiv autoturismul condus de un bărbat de 40 ani din Republica Ungaria şi a intrat în coliziune cu acesta în momentul în care autoturismul a redus viteza într-o zona în care erau amplasate dispozitive fizice pentru reducerea vitezei semnalizate corespunzător”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj remis Vocea Transilvaniei.

Din acest accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei şi rănirea uşoară a unei femei de 50 ani, pasager pe motocicletă.

error: Content is protected !!