Accident Cluj: Motociclist lovit de o soferita cu duba care iesea cu spatele in strada principala. Martorii spun ca ambulanta a ajuns tarziu la fata locului

Updated on august 28, 2015

Un motociclist în vârstă de 21 de ani din județul Cluj a murit în urma unui accident în care au mai fost implicate o dubiţă şi un TIR.  Accidentul a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 18, pe DN1C, în localitatea Livada.

Martorii spun că ambulanţa a ajuns destul de târziu la locul accidentului, însă medicii susţin că victima prezenta leziuni grave, incompatibile cu viaţa.

În accident au fost implicat trei autovehicule, o motocicletă, un TIR și o dubiță. Din primele informații, motociclistul în vârstă de numai 21 de ani, care circula dinspre Dej înspre Cluj, s-a izbit de dubița a cărei șoferițe ieșise cu spatele de pe un drum secundar pentru a pătrunde pe șosea, iar apoi a fost proiectat într-un TIR condus de un bărbat din Giurgiu, informează dej24.ro

În urma impactului violent, motociclistul s-a izbit de pământ, casca zburându-i din cap. Rănit a fost și conducătorul auto aflat la volanul dubiței. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor de la Gherla și Dej, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

Circulația în zonă a fost blocată zeci de minute, cozile de mașini întinzându-se pe câțiva kilometri, până pe centura ocolitoare a municipiului Gherla.

Oamenii legii urmează acum să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia de pe DN1C.

error: Content is protected !!