Cluj: Apartament 3 camere in Bonjour Residence! Comision ZERO! Vezi aici cat costa:

Updated on iunie 1, 2015 Dezvoltatorul ansamblului Bonjour Residence vinde cu COMISION 0%, apartament 3 camere cu panorama , in zona cu cele mai noi si moderne locuinte din Cluj-Napoca.

Apartamentul oferit spre vanzare este situat in noul imobil E6C. Apartamentul beneficiaza de o suprafata utila de 77 mp la care se adauga o terasa de 22.77 mp. Apartamentul este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, hol si 2 bai. Acest tip de apartament este situat la etajul 3, oferind o frumoasa priveliste catre oras.
Apartamentul se vinde semifinisat, cu centrala individuala de apartament, calorifere, usa de intrare, geamuri termopan, peretii zugraviti in lavabil sau finisat la cererea clientului.

Pretul de vanzare este 83.493 euro + TVA (5%) la stadiul semifinisat.

ss

Imobilul E6 are 2 scari, cu regim de inaltime S+P+2E , respectiv S+P+8E+R. La parter sunt prevazute 6 spatii comerciale. Imobilul are 56 de apartamente cu 1 pana la 3 camere, majoritatea fiind de 2 camere, in total 16 tipuri de apartamente.

Apartamentele de la parter beneficiaza de gradina care se va regasi in extrasele CF ale apartamentelor respective.

Apartamentele sunt semifinisate si dispun de centrala proprie , iar dezvoltatorul ofera posibilitatea clientilor cumparatori sa aleaga, la preturi speciale, unul dintre tipurile de finisaje existente in apartamentele amenajate ca showroom, sau sa opteze pentru finisarea apartamentelor pe cont propriu, cu materialele dorite.

Ansamblul Bonjour Residence este prevazut cu 8 imobile de locuinte cuprinse intre P+2 si P+7+R, in total peste 600 de apartamente. Proiectul se realizeaza in etape, primele blocuri 6 fiind date deja in folosinta si inscrise in cartea funciara, cu CF individual pe fiecare apartament. Peste 95% din apartamentele din primele 6 imobile sunt vandute, transcrise pe noii proprietari si locuite.

Ansamblul Bonjour Residence se construieste in zona Buna Ziua, una dintre cele mai dorite locatii rezidentiale din Cluj-Napoca. Acesta este prevazut cu apartamente finisate/ semifinisate , locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi, terenuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, piateta, spatii comerciale, cladire de birouri clasa A.

Informatii la tel. 0740-711200, 0753053203.
Biroul de vanzari de pe str. Buna Ziua, nr. 37 de luni pana vineri intre orele 9.00 si 19.00 si sambata intre orele 9.00 si 15.00. Program de vizionari: Luni-Vineri: 9.00 – 18.30, Sambata: 9.00 – 14.30.

error: Content is protected !!