Accident Cluj: Doua persoane au ramas incarcerate dupa ce un autoturism a fost facut praf de un camion in Dej

Updated on iunie 30, 2015 Un grav accident de circulație avut loc astăzi, în jurul orei 11:40, pe DN1C, la ieșire din Dej spre Urișor.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, dar și polițiștii.

2

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism, o persoană de sex feminin, în vârstă de 28 ani, care circula dinspre Baia Mare spre Dej, ar fi adormit la volan, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autotren.

3

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate, anunta dej24.ro. Pompierii au avut parte de o intervenție dificilă, acestia reușind să scoată cele două victime, dintre fiarele contorsionate, după aproximativ 30 de minute.

1

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță, pasagerul, un bărbat în vârstă de 36 de ani care se afla pe scaunul din dreapta a decedat, iar conducătorul auto, o femeie în vârstă de 28 ani, a fost transportată în stare gravă la UPU Cluj. Ambele victime sunt de cetățenie ucrainiană.

error: Content is protected !!