Accident Cluj: 6 masini distruse. Soferul si-a batut mama, un politist si un angajat, in Gherla. Vezi aici Video:

Updated on iunie 22, 2015 Un barbat de 37 de ani din judetul Cluj ar putea sa plateasca scump ispravile sale de duminica noapte.

Scandalul a pornit intr-o benzinarie din Gherla, unde barbatul de 37 de ani oprise sa alimenteze. Nu se stie de ce si-a luat la bataie mama. Cert este ca un angajat al benzinariei a intervenit imediat, dar a fost lovit de agresor. Cand colegii sai au sunat la politie, individul s-a urcat in masina si a demarat in tromba.

La nici 500 de metri, a comis insa un accident, dupa ce-a intrat pe contrasens. Autoturismul pe care l-a lovit s-a rotit pe sosea si a izbit de alte patru masini parcate.

“M-a aruncat in masinile astea”, povesteste soferul pe care l-a lovit. “Noroc ca am avut centura ca de nu ma izbeam. Nici macar nu am putut iesi din masina, numai pe geam…”

Martor pentru stirileprotv.ro: “Dintr-o data am auzit o bubuitura mare. Am vazut masinile lovite: cinci masini lovite. Proprietarul care a lovit masinile s-a oprit mai incolo, a fugit in Peco, a facut scandal, a batut lumea, pe maica-sa, pe un angajat…”

In urma accidentului pe care l-a provocat, barbatul de 37 de ani s-a intors in benzinaria unde isi lasase mama batuta. Echipajele de politie erau deja la fata locului. Mai multi agenti au vrut sa-l retina pe agresor, insa, in incercarea lui de a fugi din nou, i-a tras un pumn unui politist. In cele din urma a fost incatusat, dupa ce agentii au folosit spray paralizant.

error: Content is protected !!