Accident Cluj: 5 raniti in urma unui impact intre doua masini la Catcau. Un batran traieste datorita unui medic rezident aflat in zona

Updated on iunie 2, 2015

Un accident grav, în urma căruia cinci persoane au fost rănite, a avut loc în județul Cluj, la ieșirea din localitatea Câțcău. Șoferul unui autoturism Seat care ieșea de pe un drum secundar, dinspre Muncel, nu i-a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe direcția Dej – Baia Mare.

Cel mai grav a fost rănit un pasager al autoturismului Seat, iar ceilalti pasageri ai mașinii au suferit multiple leziuni dar viața nu le-a fost pusă în pericol.

Un medic rezident care se afla în trafic a sărit imediat în ajutorul răniților. Prima data i-a acordat primul ajutor unui batran de 73 de ani, pasager intr-una din masini, care era in starea cea mai grava. A reusit sa-l stabilizeze pana cand echipajele medicale au sosit la fata locului.

wtIMG_2831

(foto dejeanu.ro)

“Accident rutier survenit intre un autoturism Audi si Seat. In urma impactului, au rezultat 5 victime. 4 au fost preluate de echipajele SAJ si SMURD si transportate la spitalul din Dej”, a declarat Radu Mesesan, ISU Dej, citat de stirileprotv.ro

Martorii spun insa ca si autoritatile ar fi de vina. Intersectia in care s-a produs accidentul se afla imediat dupa o curba, iar vegetatia crescuta pe marginea drumului ingreuneaza vizibilitatea soferilor care vor sa intre in drumul principal.

error: Content is protected !!