(Video) Accident Cluj: O masina a fost lovita de tren. Un bebelus de doua luni se afla pe bancheta din spate

Updated on mai 27, 2015 Doi tineri si bebelusul lor de numai doua luni au trecut razant pe langa moarte, miercuri seara, potrivit stirileprotv.ro.

Masina in care se aflau a fost lovita in plin de un tren, in comuna Jucu, de langa Cluj. Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca soferul, care are permis de conducere de doar de o luna, nu s-ar fi asigurat corespunzator.

Cei trei, doi soti si copilul lor, o fetita de numai doua luni, veneau de la Cluj si se indreptau catre casa.

“Dintre cei trei răniţi, femeia se află în stare gravă”, a spus Andrei Biriş, purtator de cuvant ISU Cluj, pentru Mediafax.

La intrarea in localitate, la trecerea peste calea ferata, soferul nu ar fi luat in seama, se pare, semnalele acustice si luminoase care avertizau ca se apropie un tren. Iar masina a fost izbita de locomotiva si tarata cateva zeci de metri.

Calatorii din tren au fost cei care au sunat la 112 si au incercat sa le acorde victimelor primul ajutor. In starea ce mai grava sunt femeia de 23 de ani si copilul. Soferul de 27 de ani are leziuni mai usoare si este in stare de soc.

”Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani, din Jucu de Mijloc, nu s-ar fi asigurat corespunzător la traversarea liniei de cale ferate şi a fost accidentat de trenul personal care se deplasa dinspre Dej. In urma impactului, conducătorul auto şi două pasagere, de 23 de ani şi de 2 luni, au fost răniţi”, a declarat Simona Vârci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, citata de adevarul.ro.

Politistii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

error: Content is protected !!