Accident Cluj: O soferita a lovit doua taxiuri dupa ce i s-a facut rau la volan

Updated on mai 27, 2015 Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și cu avarierea a trei autoturisme a avut loc marti în Cluj-Napoca.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:30, pe Bd. 1 Decembrie 1918 din cartierul clujean Grigorescu. Potriivt martorilor, o șoferiță care conducea o Dacie a pierdut controlul asupra direcției și a intrat cu mașina în două taxiuri staționate în standul din apropierea hotelului Napoca.

Medicii ajunși la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale femeii, căreia i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea, după cum susțin martorii la accident, anunta citynews.ro.

”O conducătoare auto de 56 de ani din Cluj-Napoca, care circula pe Bd. 1 Decembrie 1918 dinspre strada Dragalina, a pierdut controlul asupra direcției mașinii și a intrat în două taximetre parcate în stand. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la spital. Niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a consumat alcool”, a declarat Simona Vîrci, purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj.

error: Content is protected !!